waarisjp.reismee.nl

One night in Bangkok - 25 - 110 cc

Dat is de 'trieste' waarheid wat Roel betreft. De afgelopen 20 dagen zijn voorbij gevlogen en zo komt het dat vanavond Roels laatste 'night in Bangkok' is aangebroken.Morgenochtendvertrekt LTU weer naar Duitsland en aangezien Roel dinsdag weer moet werken is het verstandig om dat vliegtuig te halen.

Op veler verzoek even een verslag van de afgelopen 2 weken.

Na de tempels van Angkor zijn we weer richting Thailand vertrokken. Keurig om half 8 's ochtends opgehaald door een niet zo'n erg betrouwbaar uitziende bus en klaar voor een lange hobbelige rit. Kwartiertje later weer afgezet bij het hotel; bleek dat we in de verkeerde bus zaten... Als die gogems nou de kaartjes controleren voor het instappen. Roelbrak in alle consternatie bij het uitstappen zowat zijn linkerbeen over de versnellingspook, maar alles ging goed en een klein halfuurtje later zaten we toch in de goede bus. We hadden in Siem Reap de garantie gekregen dat we binnen een dag op Koh Chang zouden aankomen. Dat bleek dus niet zo te zijn. Door een lekke band en weer langdurige grensformaliteiten waren wenet een halfuurtje te laat voor de laatste ferry. Onderweg zagen we trouwens onze eerste bus nog met pech langs de kant van de wegstaan. Volgens Roel een kapotte versnellingsbak....

De dagen daarna doorgebracht op Koh Chang, ondertussen wel 1 van m'n favoriete stekjes in Thailand. Het weer was niet geweldig en zodoende niet veel op het strand geweest, maar toch hebben we ons prima vermaakt. Beetje rondscheuren op heel rappe 110 cc scootertjes, waterval bezocht, zwemmen in de rivier and so on. Op m'n 25everjaardag een leuk verrassingsfeestje gekregen bij onze stamkroeg. Eigenaar van die kroeg is de meest grappige en overdreven ladyboy ooit. Al met al een geslaagd feestje met veel eten, een klein beetje drinken en cadeautjes.

Vervolgensnaar Bangkok vertrokken en van daaruit met de nachtbus in 10 uur naar Chiang Mai gereisd. Hebben er voor gekozen om niet (een van de vele) georganiseerde en relatief dure excursies te boeken, maar in plaats daarvan zelf de omgeving te verkennen op maar weer eenmotorbike. In Nederland heb je voor die dingeneen motorrijbewijs nodig, maar hier cross je gewoon in je korte broekje (en soms zonder helm) met 80/90 over de grote weg. Een leuke manier van voortbewegen kan ik je vertellen. Ik heb nog een dappere bungeejump poginggedaan.Zeer de moeite waard.

En nu zitten we dus weer in Bangkok. Gisteravond met de nachttrein uit Chiang Mai vertrokken en 12 uurlang in een niet heel comfortabele stoel (de bedden waren op), zonder al te veel slaap, zittenniksen.

Nu zijn we allebei redelijk moe en omdat morgenochtend om half 6 de wekker gaat zal Roels laatste 'night in Bangkok' geen wilde worden...

De laatste fotoserie is niet helemaal compleet, maar dat komt omdater watprobleempjes waren met laden. Excuses hiervoor.

Moet zeggen dat ik me de afgelopen3 weken prima vermaakt heb en denk dat voor Roel hetzelfde geldt.Veel gelachen, in relatief korte tijd best veel verschillende dingen gezien en toch een gevoel van vakantie er aan over gehouden.

Chock dee khrap!!

Reacties

Reacties

bertha

Hallo jongens stukje gelezen jullie hadden het leuk samen, en nu afscheid nemen het hoort er bij.
J.P.je gaat gewoon weer gezellig verder,en wie weet
kom je zo weer een ander tegen.Veel plezier verder
en alle goeds toe gewenst

BAZ

Ha JP, (Roel jou spreken we vast binnenkort?!)

Leuk om weer te horen en te zien wat jullie allemaal ondernomen hebben! Zo'n duik in de rivier ziet er erg aantrekkelijk uit, maar een duik/jump naar beneden klinkt heel anders!! Kun je daar iets uitgebreider over zijn?? Erg moedig moet ik zeggen... Bibber..
Hier verder alles nog steeds goed, alleen een flinke uitstulping van voren.. Nog maar een paar weekjes en dan..(>;..)

Hartelijke groet van ons allemaal!

Esther

Super hé, bungeejumpen.... kheb zelf de ervaring in Afrika opgedaan, maar het is een mega adrenalinestoot...
Goede reis verder alleen!
groetjes (ook met flinke uitstulping van voren) uit Bergambacht
Esther

linda

he jp,

ff stil geweest hier want wij waren ook op vakantie, geen hangmaten geen ananascoktails maar gewoon nederlands weer.....maar ook genoten met de kids. Sorry vakantie he, maar toch nog gefeliciteerd met je verjaardag:-x
ik heb de foto's gezien van je verjaardag, dat is daar wel gelukt;-)
je hebt een leuke tijd gehad met roel, nu weer alleen. Blijf genieten!! Wie is de volgende bekende die je gaat ontmoeten.

heel veel fun!!
gerrit en linda en de kids

wim (vriendje)

Hej jp,

Weer super leuk om te horen wat jullie allemaal hebben mee gemaakt!
Bungeejumpen... vast nog mooier dan je sprong samen met harold in sixflax?
Nu weer all1 voor jou geen probleem haha klinkt goed he!

Heel veel plezier nog!

Groeten

WIM

Tuinfluiters

We hebben inmiddels al kennis genomen van Roels ervaringen, komt binnenkort terug met de foto's!
Zal wel even wennen zijn na zes weken bezoek weer "alleen" te zijn.
Wat zijn de plannnen voor de komende tijd?

Oos

Wanneer kunnen we jou weer bewonderen op de Eeuwlandse velden?

Take care,
Oos

chantal

heej JP!
heb je reisverhaal gelezen, super hoe jullie je vermaakt hebben, nog persoonlijk gefeliciteerd met je verjaardag, maar het belletje van post op je verjaardag was ook namens mij ;) wij allemaal zwoegen en jy heerlijk genieten, groot gelijk;) ookal ben je nu weer alleen het zal er vast niet minder leuk om worden!.. geniet nog maar voor je het weet zit je misschien weer hier, of ook niet...... ;)

Synja

Weer genoten van het verslag en de foto's ... zoooo jammer dat we niet meer in NL zijn als je weer terug bent JP....

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!